Close Menu

Scooter overspuiten

scooter overspuitenWilt u uw scooter laten overspuiten? Motorspuiterij Mark van Wijk biedt een professionele aanpak tegen voordelige prijzen. Als specialist op het gebied van motoren en scooters spuiten, zijn wij de ideale partner voor u. Of uw scooter nou schade heeft opgelopen of simpelweg wel een nieuwe laklaag kan gebruiken: onze motorspuiterij zorgt ervoor dat uw scooter er weer uitziet om door een ringetje te halen. Breng uw scooter langs en sta versteld van het eindresultaat.
 

Professionele kleurmeting

Om uw scooter precies de juiste kleur te geven, is een professionele kleurmeting een vereiste. Wij analyseren de kleur van uw voertuig en berekenen een mengrecept, waarmee we uw scooter weer een vernieuwde uitstraling geven. Een specto foto meter creëert dit recept op basis van een 2-laags systeem, zodat we doelmatig aan de slag kunnen. Om een gelijkmatige kleur te bewerkstelligen, moet vaak de hele scooter worden overgespoten. Zo voorkomt u kleurverschil. Bent u op zoek naar een ander kleurtje? Dat is ook mogelijk! Wij spuiten uw scooter met het grootste gemak in alle kleuren van de regenboog.
 

Scooter repareren en restaureren

Heeft uw scooter een kras of flinke beschadiging opgelopen? Wij repareren en restaureren uw scooter, zodat deze er uitziet als nieuw. Kleine krassen zijn makkelijk over te spuiten. Grotere beschadigingen worden gerepareerd, zodat u geen nieuwe onderdelen aan hoeft  te schaffen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in kunststoflassen. Hierbij worden verschillende onderdelen aan elkaar vastgemaakt door deze samen te smelten en tegen elkaar aan te drukken. Op die manier zorgen we voor een voordelige scooter of motor restauratie. U kunt bij Motorspuiterij Mark van Wijk terecht voor:

  • scooter spuiten;
  • motoren spuiten;
  • scooter- en motorrestauratie;
  • kuip reparatie.
     

Professioneel & persoonlijk

Motorspuiterij Mark van Wijk gaat altijd voor een professionele, maar ook persoonlijke aanpak. Onze vakmensen gaan secuur en netjes te werk, maar vergeten nooit uw wensen en ideeën in hun werk mee te nemen. Wees bovendien verzekerd van een eerlijke prijs. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, weten wij het renovatieproces voordelig en efficiënt te houden. Bent u enthousiast geworden over onze professionele werkwijze? Vraag direct een offerte aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Offerte aanvragen

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

* Velden met een * zijn verplicht