Close Menu

Kleurmeting

Motor laten spuiten met een professionele kleurmeting

Wanneer u uw motor wilt laten spuiten, is het van groot belang dat dit goed gebeurt. U wilt natuurlijk dat uw motor er na de spuitbeurt weer als nieuw uitziet. Bij Motorspuiterij Van Wijk weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een goede kleurmeting te doen voordat er begonnen wordt met het spuiten van de motor.

Het belang van een goede kleurmeting bij uw motor laten spuiten

Motorkleuren zijn vaak lastig te spuiten omdat het vaak om 3-laags systemen gaat. Dit zorgt voor mooie diepe en heldere kleuren, maar maakt het ook moeilijker om de kleur op de juiste manier op de motor aan te brengen. Om kleurverschil te voorkomen, moet men vaak opnieuw de hele motor laten spuiten. Dit is natuurlijk niet wenselijk.

Gelukkig wordt er bij Motorspuiterij Van Wijk gebruik gemaakt van een specto foto meter. Dit apparaat maakt een analyse van de kleur en zet deze om in een eigen recept. Hierdoor kan er vaak gebruik worden gemaakt van een 2-laags systeem. Dit is in bijna elk geval makkelijker te spuiten en voorkomt onnodig spuiten van delen.

Een goede kleurmeting is dus van groot belang wanneer u uw motor wilt laten spuiten. Bij Motorspuiterij Van Wijk wordt er dan ook altijd veel tijd en aandacht besteed aan de kleurmeting. Door gebruik te maken van de specto foto meter, wordt de kleur op de juiste manier gemeten en kan er een eigen recept worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de kleur op de juiste manier kan worden aangebracht en dat er geen kleurverschil ontstaat.

Uw motor laten spuiten bij een professionele Motorspuiterij 

Wanneer u uw motor laat spuiten bij Motorspuiterij Van Wijk, kunt u er dan ook vanuit gaan dat dit op een professionele manier gebeurt. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan de kleurmeting, maar ook aan het spuiten zelf. In onze spuiterij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige lakken en de nieuwste spuittechnieken. Hierdoor krijgt uw motor een mooie, strakke en professionele uitstraling.

Bij Motorspuiterij Van Wijk kunt u niet alleen terecht voor uw motor laten spuiten. Ook voor motor restauratie, kunststoflassen en het spuiten van andere voertuigen bent u hier aan het juiste adres. Ons bedrijf beschikt over een ruime werkplaats en een team van ervaren en gediplomeerde spuiters. Hierdoor kunnen we snel en vakkundig te werk gaan en bent u verzekerd van een mooi resultaat.

Voordelig uw motor laten spuiten

Wilt u uw motor laten spuiten en bent u op zoek naar een professionele motorspuiterij? Dan bent u bij Motorspuiterij Van Wijk aan het juiste adres. Met de specto foto meter wordt er een goede kleurmeting gedaan en kunt u erop vertrouwen dat uw motor op een professionele manier wordt gespoten. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Neem contact op

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

* Velden met een * zijn verplicht