Close Menu

Motor restauratie

Motor restauratie kan altijd en succesvol worden gedaan door Motorspuiterij Mark van WijkWilt u een motor restauratie laten uitvoeren, omdat u schade aan uw motor heeft opgelopen? Helaas is schade niet altijd te voorkomen. Net even een te krappe bocht genomen op glad asfalt of een stoeprandje over het hoofd gezien? Een schuiver is zo gemaakt. Gelukkig betekent dit niet dat u halsoverkop op zoek moet naar nieuwe onderdelen. Bij Motorspuiterij Mark van Wijk kunt u namelijk terecht voor een motor restauratie op maat.

Nieuwste technieken motor restauratie

Doordat wij de nieuwste technieken op het gebied van motor restauratie aanbieden, kunnen wij de kunststof delen van uw motor vaak herstellen. Door middel van kunststoflassen kunnen wij onder andere scheuren in kunststof onderdelen repareren. Vervolgens spuiten wij de onderdelen in de gewenste kleur en uw motor is weer als nieuw! Omdat u geen nieuwe onderdelen hoeft aan te schaffen zult u veel geld besparen. Bovendien zijn de gerepareerde onderdelen niet van nieuwe te onderscheiden.
 

Kom langs voor Persoonlijk advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan bent u te allen tijde welkom om even langs te komen! Bij ons wordt u onder andere over motor restauratie persoonlijk geadviseerd en geholpen door eigenaar Mark, die al ruim tien jaar in deze branche werkzaam is. Hij kent alle kneepjes van het vak en kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Uiteraard worden ook de verwachte kosten met u overlegd, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij helpen u graag weer de weg op met een motor die naar wens gerestaureerd is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.