Close Menu

Kuip reparatie

Door bijvoorbeeld gladheid een schuiver met de motor gemaakt, waardoor de kuip nu beschadigd is? Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Dit hoeft gelukkig niet te betekenen dat u meteen nieuwe onderdelen moet aanschaffen. Wij bieden namelijk kuip reparatie op maat.
 

Nieuwste technieken omtrent kuip reparatie

Vaak worden kunststof delen zoals bumpers, motorkuipen en scooter onderdelen snel vervangen. Dit is bij moderne motoren en scooters een kostbaar verhaal en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. In de meeste gevallen kunnen wij met kuip reparatie uw kunststof delen weer in originele staat brengen. Via de nieuwste technieken, waaronder kunststoflassen, en het spuiten in de gewenste kleur worden uw onderdelen weer als nieuw.
 

Wij spuiten alles wat rijdt

Motorspuiterij Mark van Wijk bestaat al sinds 2001. Sinds de oprichting heeft Mark van Wijk naam en faam gemaakt in de regio van Amsterdam. Wij spuiten alles, u kunt het zo gek niet bedenken. Heeft u bijzondere wensen voor uw motor of scooter? Geen probleem, wij spuiten hem in elke gewenste kleur. Indien er na het bezoek van de website nog vragen zijn of als u meer wit weten over kuip reparatie, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Offerte aanvragen

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

* Velden met een * zijn verplicht