Close Menu

Motor tank spuiten

motor tank spuitenDe tank van uw motor laten spuiten? Motorspuiterij Mark van Wijk spuit alles in de kleur die u voor ogen heeft. Wilt u uw motor een opvallende uitstraling geven of de doffe kleuren van uw motor vervangen voor levendige kleuren? Wij nemen al uw wensen mee in onze kleurmeting en zorgen ervoor dat uw motor er weer spik en span uitziet.
 

Motor restauratie en reparatie

Bij Motorspuiterij Mark van Wijk begrijpen wij precies hoe belangrijk uw motor voor u is. Daarom gaan onze medewerkers met uiterste zorgvuldigheid en precisie te werk om een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten. U kunt bij ons terecht voor:

Is de lak van uw tank beschadigd? Onze medewerkers herstellen de schade door de motor zo netjes mogelijk over te spuiten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de nodige reparaties. Zo herstellen wij beschadigde kunststof onderdelen door middel van kunststoflassen. Hierbij worden door smelten en tegen elkaar drukken verschillende delen weer aan elkaar vastgemaakt. Op die manier hoeft u geen nieuwe onderdelen aan te schaffen, maar rijdt u zo snel mogelijk weer op uw oude, vertrouwde motor. Uw motor ziet er gegarandeerd weer uit als nieuw na een bezoek aan onze motorspuiterij.
 

Motoren, vespa’s én scooters

Niet alleen de tank van uw motor, maar ook vespa’s en scooters kunnen een voorkeursbehandeling verwachten. Oude Vespa’s, motoren en scooters worden strak in de lak gezet, waarna ze glanzen en stralen als nieuw. Of uw voertuig nu een kras heeft opgelopen die u weg wilt werken of u een nieuw design op de tank van uw motor wil laten spuiten: wij garanderen u een professionele aanpak, inclusief de nieuwste technieken. Bij Motorspuiterij Mark van Wijk laat u uw voertuig repareren, onderhouden, spuiten, tunen en restaureren voor een eerlijke prijs. Doordat we gebruikmaken van recente innovaties en nieuwe technologieën, bent u een stuk voordeliger uit. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem eerst vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om een antwoord te geven op al uw vragen.

Offerte aanvragen

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

* Velden met een * zijn verplicht