Close Menu

Kunststoflassen

Bij het woord ‘lassen’ denken veel mensen meteen aan metaal, maar ook kunststoflassen is mogelijk. Kunststoflassen is een heel ander proces dan het lassen van metaal, maar het principe komt op hetzelfde neer. Door smelten en tegen elkaar drukken worden verschillende onderdelen aan elkaar vastgemaakt. Op deze manier ontstaat er weer een stevig geheel.
 

Schadeherstel en kunststoflassen

Bij kunststoflassen worden net als bij staal de molecuulketens weer met elkaar verbonden. Dit doen we door middel van verhitting van de onderdelen. Voor u betekent dit concreet dat u bij schade aan uw voertuig niet meteen naar nieuwe onderdelen hoeft te zoeken. Het vervangen van onderdelen is namelijk een kostbaar verhaal. Vaak kunnen wij schade door middel van kunststoflassen goed herstellen, zodat u flink wat geld kunt besparen. Dankzij de jarenlange ervaring van Motorspuiterij Mark van Wijk is het mogelijk om de onderdelen weer als nieuw te maken. Niemand die nog ziet dat u een aanvaring heeft gehad met het asfalt of dat vervelende paaltje!
 

Alles onder één dak

Bij Motorspuiterij Mark van Wijk worden alle reparaties onder één dak verricht. Of het nu gaat om restauratie, schadeherstel, spuitwerk of kunststoflassen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om uw motor weer snel op de weg te krijgen! Dankzij onze deskundigheid zal niemand meer kunnen zien dat u schade heeft gehad. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor uw motor (of scooter) en de verwachte kosten voor het herstel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Offerte aanvragen

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

* Velden met een * zijn verplicht