Close Menu

Kunststoflassen

Kunststoflassen MotorspuiterijvanwijkBij kunststoflassen gebruikt Motorspuiterij Mark van Wijk  een heel ander proces dan bij het lassen van metaal, maar het principe komt op hetzelfde neer. De stukken kunststof worden gesmolten en tegen elkaar aangedrukt, waardoor verschillende onderdelen aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Op die manier ontstaat er weer een stevig geheel.
 

De voordelen van kunststoflassen

Bij het woord ‘lassen’ denken veel mensen meteen aan metaal, maar ook het lassen van kunststof heeft vele voordelen:

  • Door kunststof te lassen ontstaat er een stevig geheel;
  • Het lassen maakt het monteren van nieuwe onderdelen vaak overbodig;
  • Na het lassen ziet u helemaal niets meer van de schade.
     

Schadeherstel en kunststoflassen

Net als bij het lassen van staal worden bij kunststoflassen molecuulketens weer met elkaar verbonden. Dat gebeurt door middel van verhitting van onderdelen. Voor u betekent dit concreet dat u bij schade aan uw voertuig niet meteen naar nieuwe onderdelen hoeft te zoeken. Het vervangen van onderdelen is vaak een kostbaar verhaal, dat niet opgaat bij kunststoflassen. Vaak kunnen wij schade goed herstellen met kunststoflassen, zodat u flink wat geld kunt besparen. Dankzij de jarenlange ervaring van Motorspuiterij Mark van Wijk is het mogelijk om de onderdelen weer als nieuw te maken. Zo zal niemand nog zien dat u een aanvaring heeft gehad met het asfalt of dat vervelende paaltje!
 

Alles onder één dak

Bij Motorspuiterij Mark van Wijk worden alle reparaties onder één dak verricht. Of het nu gaat om restauratie, schadeherstel, spuitwerk of kunststoflassen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om uw motor weer snel de weg op te krijgen! Dankzij onze deskundigheid zal niemand meer kunnen zien dat u schade heeft gehad. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden voor uw motor (of scooter) en de verwachte kosten voor het herstel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wilt u snel een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen over het spuiten van uw motor of auto? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

* Velden met een * zijn verplicht