Close Menu

Motoren spuiten

Zoekt u een specialist op het gebied van motoren spuiten? Of u nu kiest voor functioneel of opvallend, uw wilt uw motor natuurlijk wel in een kleur hebben die bij u past! Bij motorspuiterij Mark van Wijk hebben wij de ervaring die u zoekt op het gebied van motoren spuiten! Wij kunnen uw motor, scooter of quad snel voorzien van een door u uitgekozen kleur. U kunt het zo gek niet verzinnen: wij kunnen het voor u doen!
 

Kleurmeting voor motor spuiten

Motoren zijn vaak heel moeilijk in een kleur te spuiten. Dit komt doordat de kleuren meestal 3-laags systemen zijn. Dit zorgt voor mooie diepe en heldere kleuren. Hierdoor moet vaak een hele motor gespoten worden om kleurverschil te voorkomen. Voor het spuiten van motoren maken wij gebruik van een spectrofotometer. Deze maakt een nauwkeurige analyse van een kleur en zet deze om in een eigen recept. Dit is vaak een 2-laags systeem wat in bijna elk geval makkelijker te spuiten is en zo onnodig spuiten van delen voorkomt. Hierdoor zijn wij minder lang bezig, wat u natuurlijk geld bespaart!
 

Vakwerk bij Motorspuiterij Mark van Wijk

Voor het spuiten van motoren zijn wij dé ervaren partner voor u, maar ook voor reparaties aan uw motor kunt u bij ons terecht. In ons fotoalbum vindt u enkele voorbeelden van ons vakwerk. Wij helpen u graag de weg weer op! Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Wij bespreken de mogelijkheden en de kosten graag met u. Neem gerust contact met ons op, kom bij ons langs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Harley Davidson spuiten             Kawasaki motor spuiten