Close Menu

Motorspuiterij

Kawasaki motorenEen opvallende gifgroene motor, een lieflijke knalroze Vespa, of een ruige quad met legerprint? Voor ons zijn dergelijke opdrachten geen uitdaging. Wij zijn namelijk een gespecialiseerde motorspuiterij in de breedste zin van het woord. Wij spuiten alles wat rijdt, in een door u uitgekozen kleurstelling
 

Met liefde behandeld

Uw geliefde rijwiel brengt u niet alleen van A naar B, hij brengt ook een sentimentele waarde met zich mee. Uiteraard wilt u dus dat alleen de beste mensen aan uw motor sleutelen. In onze motorspuiterij wordt u persoonlijk geadviseerd en geholpen door eigenaar Mark. Mark zit al ruim tien jaar in het vak en niets op het gebied van de motorspuiterij is hem dan ook vreemd.
 

Volledig pakket bij Motorspuiterij Mark van Wijk

Samen met Dancar Autoschade wordt een volledig pakket aan diensten aangeboden in de motorspuiterij voor het professioneel repareren, onderhouden, spuiten, tunen en restaureren van uw auto of motor. Ook voor het repareren van kunststof delen van uw auto of motorfiets kunt u in onze motorspuiterij terecht. Via de nieuwste technieken kan dit vaak de aanschaf van nieuwe onderdelen voorkomen, zodat u een stuk voordeliger uit bent.

Kom gerust eens langs. De koffie staat voor u klaar! Wilt u alvast digitaal rondsnuffelen? Bekijk dan ons fotoalbum.