Close Menu

Scooter spuiten

Wil je jouw scooter laten spuiten, omdat je al jarenlang rondrijdt op een blauwe scooter, terwijl je eigenlijk droomt van een zwarte scooter met vlammen. In plaats van op zoek te gaan naar een andere scooter biedt Motorspuiterij Mark van Wijk een goedkopere en makkelijkere oplossing. Laat jouw scooter spuiten! Wij zijn al jarenlang een specialist op het spuiten van motorvoertuigen. Hierdoor kunnen we elk motorvoertuig voor je spuiten: van motor tot scooter of zelfs een quad.
 

Vakkennis

Wij zijn een gespecialiseerde motorspuiterij in de breedste zin van het woord. Bij ons kan je jouw scooter laten spuiten door mensen met passie voor hun vak. Je wordt persoonlijk geadviseerd en geholpen door eigenaar Mark van Wijk, die al ruim tien jaar in het vak zit. Wat je ook verzint: wij kunnen het voor je spuiten. Maar ook voor het repareren van een scooter ben je bij ons aan het goede adres!
 

Maatwerk bij Scooter spuiten

Over de jaren heen hebben we steeds apartere vragen gekregen voor het spuiten van scooters. Behalve unieke kleuren, zijn mensen ook meer en meer op zoek naar bijzondere prints en tekeningen. Wij kunnen allerlei soorten vormen en materialen spuiten. Eerst overleggen wij uitvoerig met jou wat de wensen en eisen zijn, zodat we zeker weten dat wij op één lijn zitten. Daarna zullen wij jouw scooter spuiten in de door u gewenste kleur, of kleurcombinatie. Uiteraard overleggen we ook de kosten van jouw wensen, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Scooter vespa voor spuitwerk             Scooter vespa wordt gespoten