Close Menu

Motorspuiterij Mark van Wijk

Motorspuiterij Mark van Wijk in Boesingheliede is een gespecialiseerde motorspuiterij in de breedste zin van het woord. Sinds enkele jaren spuiten wij ook de mateloos populaire Vespa scooters. Bij motorspuiterij Mark van Wijk worden alle reparaties onder één dak gerepareerd, of het nu gaat om restauratie, schadeherstel of spuitwerk, bij Mark van Wijk bent u aan het juiste adres.

In de loop der jaren krijgen wij ook steeds apartere vragen qua spuitwerk, wij kunnen allerlei soorten vormen en materialen spuiten. Wij overleggen eerst uitvoerig met u wat de wensen en eisen zijn en zullen daarna in overleg de juiste kleur aanbrengen op uw motor, scooter of misschien wel quad.

Motorspuiterij Mark van Wijk bestaat al sinds 2001, sinds de oprichting heeft Mark van Wijk naam en faam gemaakt in de regio van Amsterdam. Wij spuiten alles u kunt het zo gek niet bedenken, komt u langs voor uw scooter, geen probleem wij spuiten hem in uw unieke kleur. Alles wat rijdt kunnen wij voor u spuiten in de door u uitgekozen unieke kleurstelling.

Indien er na het bezoek van de website nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen!.